Diensten

Schilderwerken Kurt uit Zwevegem

Onze jarenlange ervaring met zowel traditionele als moderne verftechnieken staat borg voor een een kwalitatief resultaat waarbij estetiek en professionele afwerking samen gaan.

Zowel voor binnen- en buitenschilderwerk kunnen desgewenst diverse technieken zoals kaleiƫn en kalk-technieken worden aangewend. In vochtige ruimtes zoals douches en sauna's werken we graag met Tadelakt, een perfect waterdichte kalkpleister.

Ook het schilderen van kasten en meubels wordt met de meeste zorg uitgevoerd.
Of het nu het verven van een kamer betreft of een flat, winkelruimte, kantoor of een volledige woning, Kurt Peers staat steeds garant voor een nette afwerking en een opgeruimd werf.

Herstellings- en Renovatiewerken

Verfwerken komen meestal niet alleen en zijn dikwijls het afsluitstuk van renovatiewerken. Daarom beperken we ons niet tot verfwerken maar kan u ook op ons rekenen voor diverse renovatiewerken zoals het plaatsen van gyproc wanden en plafonds, winkel-inrichtingen, kantoorrenovaties en het plaatsen van parket, laminaat en vast tapijt.

Soms moeten er kleine herstellingen uitgevoerd worden voordat men met het schilderen kan beginnen. Voor deze herstellingen kan u ook bij ons terecht.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!